Club laat oog vallen op Deense verdediger

Club laat oog vallen op Deense verdediger

25 november 2015 19:43 - Het heeft er alle schijn van dat Thomas Meunier aan zijn laatste seizoen bezig is bij Club Brugge. Mogelijk vertrekt hij zelfs in de winter al. Het is dan ook niet onlogisch dat blauw-zwart stilaan uitkijkt naar een vervanger. Hoewel er met de 19-jarige Dion Cools al een goed alternatief voorhanden is, wil blauw-zwart eveneens een meer ervaren rechtsachter aantrekken.

In die zoektocht lijkt Club zijn transfervizier te richten op Henrik Dalsgaard. De 26-jarige verdediger van Aalborg stond vorig jaar nog tussen de lijnen in de Europa League-wedstrijden tegen blauw-zwart.

Dalsgaard draagt al zijn hele voetbalcarrière het shirt van Aalborg en is uitgegroeid tot een echt clubicoon. Hij kwam in 164 wedstrijden in actie voor de Denen en vond 9 keer de weg naar doel. Komende winter is hij echter einde contract, waardoor Club hem gratis zou kunnen inlijven.

Als Club de verdediger straks daadwerkelijk wil binnenhalen, zal het wel moeten afrekenen met concurrentie van onder meer AZ en Zulte Waregem. Dat melden Deense bronnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.