Club richt transfervisier op twee verdedigers

Vincent Mannaert (Club Brugge)

04 november 2015 06:42 - De mindere seizoensstart van Club Brugge was volgens velen vooral te wijten aan de Brugse defensie. Bovendien heeft Michel Preud’homme regelmatig te kampen met blessures in zijn verdedigende compartiment. En tot slot zou Oscar Duarte willen vertrekken in de winterstop. Daarom gaat blauw-zwart op zoek naar versterking.

Hoewel Bjorn Engels na de komende interlandbreak terug tussen de lijnen verwacht wordt, blijft Club naar een extra verdediger speuren. Zo zou blauw-zwart zijn oog hebben laten vallen op Georg Niedermeier. Dat weet HLN.

Niedermeier is een 29-jarige Duitser die de de voorbije jaren meestal basisspeler was bij Stuttgart. Dit jaar zat hij echter al meermaals in de tribune. Club wil het jeugdproduct van Bayern München graag aan zijn selectie toevoegen, om zo achteraan over meer ervaring te beschikken.

Een tweede optie is Xandao van Kubin Krasnodar. De 27-jarige Braziliaan speelt sinds 2013 bij de Russische eersteklasser en zou naar verluidt toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De vraag is echter of Xandao financieel haalbaar is voor blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.