Club-speler beleeft schrik van zijn leven in Parijs

Club-speler beleeft schrik van zijn leven te Parijs

14 november 2015 08:13 - Na een laatste pittige training op vrijdagmiddag, kreeg de voltallige A-kern van Club Brugge een weekendje vrij van Michel Preud’homme. Maar wat een leuk uitje moest worden, werd een nachtmerrie voor Dylan Seys.

De 19-jarige aanvaller besloot immers om er met zijn vriendin een weekendje op uit te trekken richting Frankrijk. Toen de speler van Club Brugge in Parijs arriveerde, barstte de hel los: schietpartijen, explosies, een gijzeling in concertzaal Bataclan,…

Volgens de eerste cijfers lieten er in totaal minstens 120 personen het leven. Een mens zou voor minder schrik krijgen. Voor Dylan zijn het dan ook bange momenten in Parijs. Wij leven met je mee, Dylan en hopen dat je toch nog een klein beetje kan genieten van je welverdiende weekend. #PrayforParis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.