Club stalt Steelant bij Deinze

Club stalt Steelant bij Deinze

22 november 2015 21:45 - Club Brugge heeft besloten om beloftedoelman Quintijn Steelant tot het einde van het seizoen uit te lenen aan KMSK Deinze. Dat meldt HLN. Het jonge talent kan buiten de transferperiode verhuurd worden omdat de Oost-Vlamingen op dit moment nog maar één keeper ter beschikking hebben wegens blessures. In dat geval maakt de KBVB immers een uitzondering.

Steelant wordt zo ploegmaat van Yannick Reuten, die afgelopen zomer al aan de tweedeklasser werd uitgeleend. De 18-jarige keeper kon nog niet op speelminuten rekenen bij de eerste ploeg van blauw-zwart, maar behoorde in het begin van het seizoen wel al tot de selectie van Michel Preud’homme. Intussen zouden echter vooral Jens Teunckens en Brent Gabriël gezien worden als dé opkomende keeperstalenten.

Bij Deinze belooft het geen gemakkelijke opdracht te worden voor Steelant. De tweedeklasser staat momenteel dertiende en verloor zondag nog met 1-4 van Cercle Brugge. Daardoor slikte Deinze dit seizoen al 29 tegendoelpunten en heeft het de op één na slechtste verdediging in de Proximus League. Veel succes Quintijn!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.