Club-supporters blijven op één, Anderlecht zakt weg

18 november 2015 19:54 - In de heenronde van de Jupiler Pro League zaten er gemiddeld 11.650 toeschouwers op de tribunes. De fans van Club Brugge zijn ook dit jaar het talrijkst aanwezig en bewijzen zo nog maar eens hoe trouw het publiek in Jan Breydel is.

Een andere opvallende vaststelling is dat een gemiddelde wedstrijd in eerste klasse door 600 toeschouwers meer bijgewoond werd dan vorig jaar. In de Ghelamco Arena was de stijging het grootst. Zij hebben dit seizoen zo’n 1367 meer fans per wedstrijd.

Daardoor nemen de Buffalo’s de derde plaats over van Anderlecht. Standard verloor, op Moeskroen na (-1704 supporters), het meeste fans en zag een daling van 826 supporters op Sclessin. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.