Club-supporters plannen eerbetoon voor Lestienne

Club-supporters plannen eerbetoon voor Lestienne

20 november 2015 08:32 - Het zijn verschrikkelijke tijden voor Maxime Lestienne. Nadat de ex-speler van Club Brugge onlangs onverwacht zijn moeder verloor, is nu ook zijn vader gestorven. De Club-familie wil komende zaterdag dan ook een eerbetoon in Jan Breydel organiseren om hem te steunen.

Zo roept onder meer Lindsy Vanlommel, een fervente Club-supporter, op om tijdens Club Brugge – Zulte Waregem in de zestiende minuut (het rugnummer van Lestienne) te applaudisseren voor de flankaanvaller. Eerder zorgden de spelers en supporters van PSV voor een gelijkaardige emotionele minuut applaus.

Op deze manier wil de blauw-zwarte familie Max een hart onder de riem steken. Gelieve onderstaande boodschap te delen om alle Club-supporters op de hoogte te brengen van dit initiatief.

Delen jullie aub onderstaande boodschap om alle Club-fans op de hoogte te brengen? 󾮚

Posted by BlauwZwartfans.be on Thursday, November 19, 2015

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.