Club vraagt fans uitdrukkelijk om niét naar stadion te komen

Club vraagt fans uitdrukkelijk om niét naar stadion te komen

25 november 2015 20:23 - Sinds de stad Brugge beslist heeft om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden, zijn er heel wat supporters die tóch naar Jan Breydel willen afzakken. Dat is ook Club Brugge niet ontgaan. Zij vragen echter om niet naar het stadion te komen.

“Blauw-zwart begrijpt en deelt de teleurstelling van de fans, maar wijst erop dat de aanwezigheid van supporters aanleiding kan geven tot extra sportieve en financiële sancties vanuit de UEFA”, klinkt het op de officiële website.

“Voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Napoli zijn énkel mensen met een operationele of representatieve taak, een afvaardiging van de UEFA en een delegatie van Napoli toegelaten.” Hier kan je terecht om na te gaan wie er donderdag wél toegelaten wordt in het stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.