Commentator door het dolle heen na winst Duarte & co

Commentator door het dolle heen na winst Duarte & co

14 november 2015 07:40 - In de nacht van vrijdag op zaterdag speelde Oscar Duarte met Costa Rica een kwalificatiematch tegen Haïti. De Brugse centrale verdediger en zijn ploegmaten wonnen met het kleinste verschil.

Costa Rica verraste op het WK in 2014 vriend en vijand door eerste te eindigen in een groep met Uruguay, Engeland en Italië. Duarte maakte toen deel uit van het succes en scoorde zelfs in de met 1-3-gewonnen wedstrijd tegen de Uruguayanen. Uiteindelijk strandden de Costa Ricanen in de kwartfinale tegen Nederland.

Het spreekt dan ook voor zich dat Duarte & co vastberaden zijn om ook van de partij te zijn op het WK van 2018. Er werd alvast goed begonnen om in die opzet te slagen. Cristian Gamboa (West Bromwich Albion) nam na een half uur spelen het enige doelpunt voor zijn rekening.

Duarte stond 90 minuten tussen de lijnen. Woensdag 17 november trekken de Costa Ricanen naar Panama (aftrap om 02.30u ’s nachts). Meteen een duel tussen de huidige nummers één en twee in de CONCACAF-kwalificatiegroep B. Panama won zijn openingsduel immers met 0-2 van Jamaica.

Bekijk het doelpunt van Gamboa én luister hoe de commentator tekeergaat

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.