“Dat probeert Vossen ons wijs te maken”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

04 november 2015 06:23 - Elke week blikt Het Nieuwsblad met een eigenzinnige kijk terug op het voorbije voetbalweekend. Columnist Wim Conings had het daarbij onder meer over Jelle Vossen.

“Jelle Vossen is een Mister Onbewogen. Hij probeert ons wijs te maken dat wij allemaal last hebben van het Baader-Meinhof-fenomeen: dingen die anders onder de radar passeren ineens op een korte tijdsperiode meermaals zien en het daardoor blijven onthouden.”

“Ik heb raad voor je, Jelle. Trap die bal gewoon eens in de hoek in plaats van binnen het bereik van de doelman, en niemand praat nog over de kansen die je mist. Also: je paniekerig van links naar rechts draaiende ogen verraden je eigen bezorgdheid.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.