De 11 namen bij Club Brugge en Legia Warschau

05 november 2015 18:54 - Donderdagavond gaat Club Brugge tegen Legia Warschau op zoek naar zijn eerste Europese overwinning van het seizoen. Na de 1 op 9 moeten Preud’homme & co de drie punten pakken om nog een waterkansje te behouden op Europese overwintering. 

Zoals eerder vermeld op BlauwZwartFans komt de wedstrijd tegen de Polen te vroeg voor Ruud Vormer (voetblessure) en José Izquierdo (heupblessure). Legia treedt niet met zijn sterkste elf aan. Topschutter Nikolic zit niet in de kern. Ex-Bruggeling Trickovski loopt wél tussen de lijnen.

Michel Preud’homme wijzigt drie namen in vergelijking met de uitwedstrijd in Westerlo: Mechele (in plaats van Duarte), De Bock (in plaats van Bolingoli) en Pereira (in plaats van Vossen) verschijnen aan de aftrap. Dat meldt het officiële Twitter-kanaal van blauw-zwart.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Legia Warschau

Club – Legia wordt beschouwd als een risicomatch. De Brugse politie vreest namelijk voor georganiseerd hooliganisme. De supporters van ADO Den Haag, die er een sterke vriendschapsband op nahouden met die van Legia, zijn alvast op post.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.