De 11 namen bij Club Brugge en Napoli

De 11 namen bij Club Brugge en Napoli

26 november 2015 20:06 - Club Brugge staat donderdagavond voor de moeilijke opgave om Napoli opzij te zetten in een fanloos Jan Breydel. Trainers Michel Preud’homme en Maurizio Sarri kiezen voor onderstaande namen. 

Preud’homme kan tegen Napoli nog altijd geen beroep doen op Oscar Duarte (scheurtje in de rechterkuit) en Laurens De Bock (gescheurde ligamenten). De Costa Ricaan stond donderdagmorgen wel al opnieuw op het trainingsveld. Ook voor het viertal (Engels, Refaelov, Coopman en Agu) dat woensdagavond zijn rentree maakte in de beloftenwedstrijd tegen Lokeren (matchverslag) komt de Europa League-wedstrijd te vroeg.

Het reeds geplaatste Napoli ligt wellicht niet meer wakker van de Europa League. En aangezien ze maandag tegen Inter strijden om de eerste plaats in de Serie A, liet Sarri basisspelers Higuain, Reina, Jorginho en Albiol thuis. Landgenoot Mertens moeten we ook niet tussen de lijnen verwachten. Hij is geblesseerd aan de dij. Ook Insigne, die normaal gesproken in de basis zou starten, viel in extremis out.

Opstelling Club

Opstelling Club

Opstelling Napoli

Opstelling Napoli

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.