De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

21 november 2015 16:59 - Zaterdagavond kijken Club Brugge en Zulte Waregem elkaar in de ogen tijdens de eerste match van de terugronde. Trainers Michel Preud’homme en Francky Dury sturen onderstaande namen het veld op.

Preud’homme kan in de West-Vlaamse derby geen beroep doen op Oscar Duarte (scheurtje in de rechterkuit) en Laurens De Bock (gescheurde ligamenten).

De Luikse trainer kiest voor Brandon Mechele en Davy De fauw als hun vervangers. Na een serieuze voetblessure keert Ruud Vormer meteen terug in de basis, ten koste van Claudemir. Opvallend: bij Zulte Waregem start Nikola Storm, die nog steeds eigendom is van Club, in de basis. Scheidsrechter vanavond is Erik Lambrechts.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Zulte Waregem

Bossut, Diallo, Essikal, Aneke, Verboom, Lepoint, Jørgensen, Kaya, De Ridder, Storm en Leye

Bankzitters: Steppe, Thiam, Buyl, Benteke, Mendy, Godeau en Cordaro

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.