De 3 leukste acties uit Westerlo – Club

Club-fan juicht

01 november 2015 01:14 - Club Brugge kende zaterdagavond geen problemen met rode lantaarn Westerlo en versloeg de Kempenaars met 0-2. Dat er veel kansen gemist werden, is enkel voor de statistieken van belang. Volgens ons zullen vooral onderstaande beelden bijblijven.

Akkoord, de score had meermaals uitgediept kunnen worden. Maar een sterk keepende Van Langendonck en het ontbreken van een portie geluk verhinderden dat. Ons oog had dan ook vooral aandacht voor onderstaande knappe acties.

Actie 1: Fenómeno Felipe

Actie 2: Vernuftige Vázquez

Actie 3: Dribbelende Dierckx

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.