De leukste beelden uit Club – Zulte

De leukste beelden uit Club - Zulte

22 november 2015 04:40 - Club Brugge bevestigde tegen Zulte Waregem zijn ijzersterke thuisreputatie. Dankzij de 3-0-overwinning heeft blauw-zwart nu 24 op 24 in eigen huis. Dit zijn de meest opvallende beelden uit de wedstrijd van zaterdagavond.

Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin de wedstrijd plaatsvond, was het bij momenten smullen van het goeie voetbal van blauw-zwart. Daarnaast werd er door scheidsrechter Erik Lambrechts een gooi gedaan naar de ‘Scheidsrechterlijke flater van het jaar’.

1) De heerlijke passeerbeweging van Vazquez

2) De schandalige overtreding van Jorgensen

3) Mooi driehoekje

4) Comedy Capers bij het doelpunt van Izquierdo

5) De onbegrijpelijke niét gefloten strafschop

6) Zélfs voor de altijd vriendelijke Brugse mascotte werd het even te veel

7) Wellicht het beste moment uit Pereira’s invalbeurt

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.