De rode kaart van Denswil in beeld gebracht

De rode kaart van Denswil in beeld gebracht

29 november 2015 20:39 - Dan breek je na 10 maanden eindelijk door bij je nieuwe club, rijg je de ene na de andere goede prestatie aan elkaar, sta je 1-4 voor in een foutloze wedstrijd en krijg je een paar minuten voor affluiten plots een rode kaart onder je neus geschoven. Het overkwam Stefano Denswil.

In de 79ste minuut, toen Tuur Dierckx de 1-3 tegen de touwen had geprikt, was Mechelen – Club Brugge een gespeelde wedstrijd. Toch pakte Denswil nog een onnodige rode kaart. “Het kwam door zijn enthousiasme”, verklaarde Preud’homme achteraf.

Maar als we de beelden opnieuw bekijken, vragen we ons eigenlijk écht wel af waarom scheidsrechter Nicolas Laforge het in de 90ste minuut nog nodig vond om onderstaande fase met een rood karton te bestraffen. Dit was de reactie van de ref.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.