Degryse: “Dat zijn werkpunten voor Preud’homme”

Degryse: "Dat zijn werkpunten voor Preud'homme"

27 november 2015 08:26 - Club Brugge kende een moeilijke avond tegen Napoli en verloor met het kleinste verschil in een muisstil Jan Breydelstadion. Marc Degryse analyseert zowel de beslissing van burgemeester Landuyt als de wedstrijd. 

“Dat Club Brugge als enige Europese thuisploeg helemaal zonder publiek moest spelen, was niet de meest gelukkige beslissing van de burgemeester. Het heeft Club niet geholpen. Ik had zowat het gevoel dat ik naar een reservewedstrijd van een eersteklasser op een maandagavond zat te kijken.”

“Club Brugge dwong ook bijna geen kans af. Zonder dat Napoli met zijn beste elf speelde, voelde ik een klasseverschil. Bij Club zoeken de flankspelers Izquierdo en Gedoz nog naar hun beste niveau. Izquierdo kon uitbreken met zijn snelheid, maar talmde te lang of was te egoïstisch. Ook Gedoz had te veel tijd nodig. Dat zijn werkpunten voor Preud’homme”, besluit Degryse in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.