Degryse: “Gent wel, Club niet”

Marc Degryse (analist)

06 november 2015 08:18 - Club Brugge boekte donderdagavond zijn eerste Europese driepunter van het seizoen tegen Legia Warschau. Een goed resultaat, al was het een overwinning zonder glans. Dat zag ook Marc Degryse.

“Dit was voor beide ploegen de match van de laatste kans, maar het was enkel Club dat de intentie had om te winnen. Alleen verwaterde die intentie al heel snel door de vele slordigheden. Goede wil alleen volstaat immers niet, je moet ook kwaliteit brengen.”

“En zo kwamen we al snel tot de conclusie dat we naar een andere competitie zaten te kijken dan de Champions League, waar AA Gent woensdag wél kwaliteit kon brengen. Maar waar de Gentenaars nagenoeg allemaal op niveau waren, bleef het bij Club in balbezit met Gedoz, Vazquez en Meunier beperkt tot drie spelers. Van de andere pionnen kwam veel te weinig.”

De analist bekritiseerde ook de prestatie van nieuwkomer Pereira, die nog altijd niet kon scoren voor blauw-zwart. “Leandro was nog maar eens een tegenvaller. Als je de vergelijking maakt met een Depoitre of een Okaka is hij absoluut niet sterk genoeg. Diaby kon met zijn techniek dan weer te weinig dreigen”, aldus Degryse in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.