Degryse: “Hij is de verpersoonlijking van het vertrouwen van Club”

Degryse Hij is de verpersoonlijking van het vertrouwen van Club

30 november 2015 05:32 - Club Brugge won zondagnamiddag met overtuigende 1-4-cijfers op het veld van KV Mechelen. Bovendien werd er, net zoals tegen Zulte Waregem, goed voetbal op de mat gebracht door de manschappen van Preud’homme. Dat zag ook Marc Degryse.

“Club heeft indruk gemaakt op mij. Ze hebben KV Mechelen op eigen veld negentig minuten gedomineerd. Na een half uur hadden ze 70% balbezit. Bovendien was het voetbal goed en kwamen er kansen. De achterstand was eerder ongelukkig”, vertelt Degryse in HLN.

“Na de rust zag je dat de ploeg overloopt van vertrouwen. Met als verpersoonlijking daarvan Jelle Vossen. Wat een verschil met Leandro. In de eerste helft was er vanop rechts een prima voorzet van Meunier tussen de defensie en de doelman. Een spits in vorm anticipeert op de assist of doet een ‘vooractie’ om zijn verdediger te verrassen. Maar Leandro startte zijn beweging pas eens de pass van Meunier al vertrokken was. Dan zit Vossen veel beter in zijn vel.”

“Ik geloof echt dat Club op kruissnelheid komt. Ik zie ze zich plaatsen in de beker én in de Europa League. Ze gaan ook blijven meedraaien met de top van de competitie. Op die manier wordt het alsnog een mooie kerst voor Club en Preud’homme”, besluit de analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.