Degryse, Sonck en Boskamp schatten Europese kansen van Club in

Degryse, Sonck en Boskamp schatten Europese kansen van Club in

24 november 2015 07:34 - Donderdagavond staat er voor Club een belangrijke Europa League-wedstrijd tegen het sterke Napoli op het programma. Mogelijk treden de reeds geplaatste Italianen echter met een B-ploeg aan in Jan Breydel. Degryse, Sonck en Boskamp werden door HLN uitgenodigd om hun visie te geven op de Europese kansen van blauw-zwart.

“Ik denk dat Club gaat winnen tegen Napoli”, opent Degryse de debatten. Jan Boskamp is het daar echter helemaal niet mee eens en reageert in zijn gekende stijl: “Nééééé. Je gaat toch niet winnen van Napels, Marc? Onvoorstelbaar! Ach, jij gaat golfen met Preud’homme.”

“Als mens heeft Michel voor mij afgedaan na wat er destijds bij Standard is gebeurd”, gaat de Nederlander verder. “Maar over de kansen van Club wil ik mijn mening wel geven. Volgens mij gaan ze niet winnen tegen Napoli. Preud’homme wisselt te vaak, waardoor er geen typeploeg is.” Ook Sonck denkt dat blauw-zwart niet aan het langste eind zal trekken tegen de Italianen.

Uiteindelijk mocht het trio ook nog voorspellen of Club straks Europees zal overwinteren. “Neen, ik denk van niet”, aldus Boskamp. “Volgens mij wel”, reageert Degryse. Tot slot geeft Sonck een gematigd antwoord: “Het kan nog…” – waarop Degryse hem erop wijst dat het ‘ja’ of ‘nee’ is. “Jij zegt gewoon ‘ja’ om bij iedereen goed te staan. Een ‘platte zjat’ zeggen ze in mijn dialect”, besluit Sonck.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.