Degryse voorspelt Club Brugge – Genk

Marc Degryse (analist) (2)

08 november 2015 06:08 - Zondagavond is Jan Breydel het decor voor de topper tussen Club Brugge en KRC Genk. Blauw-zwart gaat op zoek naar 21 op 21 in eigen huis, terwijl blauw-wit broodnodige punten wil pakken na een teleurstellende 0 op 9. Marc Degryse denkt alvast te weten wie er straks aan het langste eind trekt.

“De trein is nog altijd niet echt vertrokken bij Club Brugge”, vertelt Degryse aan PlaySports. “Donderdag tegen Legia Warschau was het spel erg matig. Het voetbal is nog altijd niet goed en veel te wisselvallig.”

“Maar Genk daarentegen is nog slechter. En zeker in uitwedstrijden zijn de Limburgers dit seizoen simpelweg niet goed genoeg. Ik verwacht dus wel dat Club de reeks van winnende wedstrijden in de competitie kan doortrekken”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.