Denswil: “In een negatief daglicht geplaatst”

Denswil en Clement

01 november 2015 05:34 - Michel Preud’homme koos tegen Westerlo, net zoals in de thuiswedstrijd tegen OHL, voor Stefano Denswil in plaats van Brandon Mechele. De Nederlander reageert.

Denswil kan terugkijken op een goeie wedstrijd in ’t Kuipje. Hij kwam nooit in de problemen tegen Visnakovs en Gounoungbe en was dan ook een tevreden man na afloop. “Elke wedstrijd is natuurlijk belangrijk, maar deze zege doet toch extra deugd.”

“We stonden in een negatief daglicht omdat we het buitenshuis maar niet konden waarmaken. Dus kunnen we alleen maar tevreden zijn met dit resultaat. We hadden meermaals de kans om de wedstrijd al veel vroeger te beslissen, maar lieten dat jammer genoeg na. We konden er zeker vijf in het net leggen. Ik vind dan ook dat we uitstekend gespeeld hebben als team.”

De 22-jarige verdediger was ook erg blij met zijn nieuwe basisplaats. “Het is altijd leuk als je mag starten, zeker voor de tweede keer op rij. Ik merkte vrijdag op training al een beetje dat ik aan de aftrap zou komen. Ik geef elke dag op training het beste van mezelf en hoop dat ik donderdag tegen Legia Warschau opnieuw mag spelen. Meer kan ik echt niet doen”, besluit Denswil op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.