Deze Bruggelingen moeten Legia Warschau opzijzetten

Simons en Vossen

04 november 2015 16:18 - Donderdagavond speelt Club Brugge ‘de match van de laatste kans’ in de Europa League. Als Club niet wint, zal het na Nieuwjaar niet meer op het Europese toneel verschijnen.

Michel Preud’homme kan tegen Legia Warschau nog altijd niet rekenen op Ruud Vormer. De Nederlandse sterkhouder heeft nog steeds last van zijn voetblessure en hoopt de topper van zondag tegen Genk te halen. Ook José Izquierdo (heupblessure) mikt op zondag. Dat weet Het Nieuwsblad.

Er is overigens heel wat interesse voor de wedstrijd. Maar liefst 39 scouts (waaronder Barcelona, Dortmund, Everton en Inter) zakken af naar Jan Breydel. De Brugse coach kiest voor onderstaande 20-koppige selectie. Dat meldt de officiële website.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat en Michael Cordier

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Stefano Denswil, Laurens De Bock en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Leandro Pereira en Jelle Vossen

Geblesseerden: Engels, Refaelov, Vormer, Izquierdo, Castelletto, Agu, Coopman en Ibini

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.