Deze Bruggelingen moeten Mechelen opzij zetten

Deze Bruggelingen moeten Mechelen opzij zetten

28 november 2015 18:18 - Na de 0-1-nederlaag tegen Napoli volgt een moeilijke verplaatsing naar Mechelen. Malinwa klopte afgelopen zondag immers herfstkampioen Oostende met 2-1. 

Door de comeback van Refaelov, Engels, Coopman en Agu was het uitkijken naar de selectie van Michel Preud’homme. De Luikenaar kiest ervoor om twee van de vier spelers die woensdagavond in actie kwamen met de beloften in de selectie op te nemen. Porto-huurling Agu en Coopman lijken nog even op hun kans te moeten wachten. Voor Duarte, die intussen hersteld is van een spierscheur in de kuit, komt de wedstrijd nog te vroeg.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Sébastien Bruzzese en Sinan Bolat

Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Brandon Mechele, Jean-Charles Castelletto, Bjorn Engels, Stefano Denswil en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Lior Refaelov, Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Leandro Pereira en José Izquierdo

Niet in selectie: De Bock (gescheurde ligamenten), Ibini (kuitbeenbreuk), Duarte (net terug fit van een spierscheur), Cools (last van de adductoren), Cordier, Teunckens, De Smul, Agu, Coopman en Seys

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.