Deze Bruggelingen moeten Napoli opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Napoli opzijzetten

25 november 2015 13:21 - Donderdagavond wacht Club Brugge de moeilijke opdracht om Napoli opzij te zetten in een leeg Jan Breydelstadion. In de heenwedstrijd kreeg blauw-zwart een 5-0-pandoering om de oren. Maar nu de Italianen al geplaatst zijn, zal trainer Maurizio Sarri een ‘B-elftal’ de wei insturen. 

Michel Preud’homme kan nog altijd geen beroep doen op Oscar Duarte (scheurtje in de rechterkuit) en Laurens De Bock (gescheurde ligamenten). Daarnaast komt de wedstrijd ook voor Bjorn Engels, Lior Refaelov, Sander Coopman en Mikel Agu te vroeg. Zij komen woensdagavond voor het eerst sinds lang opnieuw in actie.

Naast de eer en de kans om als zevende club ooit 18 op 18 te halen in de groepsfase van de Europa League, staat er niets op het spel voor Napoli. En aangezien komende maandag om de eerste plaats gestreden moet worden tegen Inter Milaan, reisden topschutter Higuain en andere basisspelers als Reina, Jorginho en Albiol niet mee naar België.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat en Michael Cordier

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Jean-Charles Castelletto, Stefano Denswil en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Leandro Pereira en José Izquierdo

Selectie Napoli

Gabriel, Rafael, Gionta, Maggio, Chiriches, Koulibaly, Strinic, Hysaj, Luperto, Ghoulam, Lopez, Chalobah, Valdifiori, Allan, Hamsik, Callejon, Insigne, El Kaddouri en Negro

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.