Deze ploeg wil Preud’homme wegkapen bij Club

Deze ploeg wil Preud'homme wegkapen bij Club

20 november 2015 10:26 - Galatasary verloor zijn laatste twee wedstrijden en dat bleek de druppel voor trainer Hamza Hamzaoğlu. Hij werd woensdag immers op straat gezet. Eén dag later werd ex-doelman Cláudio Taffarel aangesteld als interim-coach, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing.

De Turkse topclub, die momenteel derde staat in de Süper Lig, zou Michel Preud’homme willen halen als opvolger van Hamzaoğlu. Dat melden Turkse bronnen.

Preud’homme is namelijk een grote naam in de voetbalwereld. Niet alleen als doelman, maar ook als trainer maakt hij indruk. Overal waar hij kwam (Benfica, Standard, AA Gent, Twente, Al Shabab en Club Brugge) zette hij iets neer, wat hem onderstaand trainerspalmares oplevert (Bron palmares: Wikipedia).

Trainerspalmares Michel Preud'homme

Naast Preud’homme wordt ook ex-Liverpool-coach Brendan Rodgers genoemd als potentiële Galatasaray-trainer. De kans dat Preud’homme Club verlaat voor de Turkse topclub lijkt erg klein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.