Deze speciale shirts dragen Club-spelers straks onder wedstrijdoutfit

Deze speciale shirts dragen Club-spelers straks onder wedstrijdoutfit

26 november 2015 18:29 - Zoals iedereen intussen weet zal Club het donderdagavond zonder fans moeten doen in de Europa League-confrontatie met Napoli. Bij blauw-zwart proberen ze er echter op allerlei manieren het beste van te maken.

Zo werden er woensdag vlaggen en sjaals verzameld om de lege spionkop kleur te laten bekennen. Op die manier zijn de supporters ook alsnog een beetje aanwezig. Daarnaast zal Club met een speciaal T-shirt onder hun wedstrijdoutfit aantreden. “We never play alone”, luidt het opschrift.

#weneverplayalone

Een foto die door kirstenwillem is geplaatst op

#WeNeverPlayAlone from Club Brugge on Vimeo.  

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.