Diaby krijgt zijn kans niet van trainer Giresse

Diaby krijgt zijn kans niet van trainer Giresse

14 november 2015 20:07 - Voor Abdoulay Diaby stond er zaterdag om 17 uur een kwalificatieduel tegen Botswana op het programma. Maar de Brugse spits kreeg geen speelminuten van bondscoach Alain Giresse. Een opvallende keuze.

Diaby had in zijn laatste wedstrijd voor Mali immers nog gescoord tegen Benin. Deze keer zat de Franse Malinees op de bank en mocht hij zelfs niet invallen.

Botswana won de wedstrijd met 2-1, waardoor de Malinezen met een valse noot aan hun kwalificatiecampagne voor het WK van 2018 beginnen. Komende dinsdag krijgt Mali de kans om zich te herpakken, opnieuw tegen Botswana.

Van alle Club-internationals mocht voorlopig enkel Duarte een volledige wedstrijd spelen. Dierckx moest vrijdag tevreden zijn met een invalbeurt van 20 minuten en Meunier kreeg, net zoals Diaby, nog geen speelkansen tot dusver.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.