‘Dierckx hield zich niet aan de huisregels’

Tuur Dierckx (Club Brugge)

09 november 2015 07:21 - Tuur Dierckx mocht zondagavond een kwartier voor tijd invallen in de met 1-0-gewonnen topper tegen Genk. Afgelopen weekend nam hij het echter niet al te nauw met de huisregels bij Club Brugge.

Dierckx ging zaterdagavond, zo’n 24 uur voor de wedstrijd, minivoetballen in Brugge. Hij nam er deel aan een wedstrijd in een regionale competitie in de buurt van Jan Breydel. En dat terwijl hij in de selectie zat voor de belangrijke match van één dag later. Dat meldt HLN.

Het is al langer geweten dat Dierckx barst van de energie. Onlangs ging hij op een rustdag zelfs op z’n eentje trainen. Dat hij daags voor de wedstrijd ging zaalvoetballen, werd naar verluidt niet gesmaakt bij de club. Zaalvoetbal is immers erg belastend voor de spieren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.