Dierckx: “Ik besef dat ik een fout heb gemaakt”

Dierckx Ik besef dat ik een fout heb gemaakt

30 november 2015 05:06 - Tuur Dierckx kreeg tegen KV Mechelen zijn eerste speelminuten sinds hij zich aan de vooravond van de competitiewedstrijd tegen Racing Genk aan een wedstrijdje minivoetbal had gewaagd. De flankaanvaller reageert.

“Ik besef dat ik een fout heb gemaakt en ben blij met de nieuwe kans. We hebben dit intern opgelost en ik heb daar mijn lessen uit getrokken. Het zal niet meer gebeuren”, klinkt Dierckx vastberaden in HLN.

Na twee keer 90 minuten te moeten toekijken (tegen Zulte Waregem en Napoli), mocht de 20-jarige flankspeler in Mechelen nog een kwartier opdraven van Michel Preud’homme. Dierckx bedankte zijn coach met de 1-3 en legde de wedstrijd zo in een definitieve plooi.

“Er is niets leuker dan scoren, zeker als je als ploeg ook de punten pakt. Ik hoop dat het minivoetbalincident bij deze definitief is afgerond. Doordat iedereen fit is, krijg ik minder speelminuten. De plaatsen zijn duur en de kansen worden schaarser. Ik ben me daarvan bewust en probeer het gewoon goed te doen wanneer ik mag invallen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.