Dierckx kent zijn straf voor partijtje minivoetbal

Dierckx kent zijn straf voor partijtje minivoetbal

20 november 2015 09:14 - Onlangs besloot Tuur Dierckx om de dag voor Club Brugge – KRC Genk een partijtje zaalvoetbal te spelen. Een ploeggenoot was namelijk te laat komen opdagen, zo klonk de uitleg van de 20-jarige flankaanvaller. Intussen heeft Club hem echter gestraft voor het overtreden van de huisregels.

Club besliste om Dierckx na intern overleg een boete op te leggen en hem te verplichten tot sociaal werk. Volgens HLN moet hij binnenkort meewerken aan een school- of ziekenhuisbezoek voor de Club Foundation, een sociaal project van blauw-zwart waar af en toe spelers voor ingeschakeld worden. Club Brugge wil zo een statement maken naar de hele spelersgroep toe.

Zaalvoetballen brengt immers een groot risico op blessures met zich mee. Zeker daags voor de wedstrijd is minivoetballen absoluut uit den boze. Dierckx zou intussen beloofd hebben om tijdens het seizoen te stoppen met zaalvoetbal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.