Dierckx over Brugse fans: “Dat doet iets met een mens”

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

10 november 2015 20:05 - Tuur Dierckx mocht afgelopen zondag een kwartier voor tijd invallen voor Felipe Gedoz. Een wissel waar het Brugse publiek om smeekte. De jonge flankaanvaller reageert.

“Tuur, Tuur, Tuur”, klonk het zondagavond vanuit de tribunes in Jan Breydel. En aangezien Gedoz niet aan zijn beste wedstrijd bezig was, kon Michel Preud’homme zich wel vinden in de wens van het publiek.

“Dat doet iets met een mens hé”, bekent Dierckx met een brede glimlach. “Het deed deugd dat ze mijn naam scandeerden, maar ik probeerde me op dat moment vooral op mijn opwarming toe te leggen”, vertelt de publiekslieveling aan Voetbalkrant.

“Dat het tegen Genk een moeilijke match was voor ons, zag iedereen. Ze stonden laag en vingen ons op in een hecht blok. Maar we hebben het goed aangepakt, vind ik. We zijn geduldig gebleven en uiteindelijk viel dat verlossende doelpunt dan toch nog. Het is een cliché, maar het belangrijkste zijn en blijven die drie punten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.