Dierckx reageert op zaalvoetbalincident

Tuur Dierckx in actie

10 november 2015 15:35 - Na het snookerincident van Benito Raman, heeft nu ook Club Brugge een speler die zich daags voor de wedstrijd niet aan de opgelegde club-regels hield. Volgens HLN ging Tuur Dierckx immers een potje zaalvoetballen de avond voor Club Brugge – Genk.

Intussen zou Dierckx de club gemeld hebben dat hij spijt heeft van zijn keuze. Naar verluidt heeft hij meegedeeld dat hij meespeelde omdat een ploegmaat te laat kwam opdagen.

De 20-jarige flankaanvaller wilde dus enkel zijn ploeg uit de nood helpen, maar zag daarna al snel zijn fout in. Dat weet HLN. De top van Club Brugge beraadt zich op dit moment over een mogelijke sanctie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.