Dion Cools geblesseerd aan de adductoren

En daar is alweer een nieuwe geblesseerde

28 november 2015 19:04 - Club Brugge trekt zondagnamiddag naar KV Mechelen op zoek naar een nieuwe driepunter. Het belooft echter geen gemakkelijke opdracht te worden. De manschappen van Aleksandar Janković wonnen afgelopen zondag immers met 2-1 van herfstkampioen KV Oostende.

Een opvallende afwezige in de Brugse selectie voor zondag is Dion Cools. De 19-jarige rechtsachter heeft via zijn officiële Twitter-account laten weten dat hij last heeft van de adductoren.

“Hatelijk, altijd dezelfde kwaaltjes #adductoren”, klinkt het. Het is momenteel nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van de ex-speler van OHL is. Op dit moment zitten Laurens De Bock (gescheurde ligamenten), Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Dion Cools (last van adductoren) in de Brugse ziekenboeg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.