Donk prijst Club-fans: “Dat is eigenlijk al vanaf dag één”

Club-fan juicht

13 november 2015 06:53 - Afgelopen zondag zakte niemand minder dan Ryan Donk af naar Jan Breydel. Hij kwam er in de spionkop zijn ex-ploeg aanmoedigen tegen KRC Genk. Club TV strikte hem voor een gezellige babbel.

“Het heeft lang geduurd, maar ik ben er eindelijk geraakt”, vertelt de Nederlander. “Ik blijf Club Brugge op de voet volgen en ik spreek nu nog altijd met Stefano, Ruud en Davy (Denswil, Vormer en De fauw, nvdr). Ik ben dus nog altijd op de hoogte!”, glundert Donk.

Donk: “De band met de supporters is gebleven”

#GoedGesprek / Ryan Donk from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.