‘Drie Club-spelers zullen bij beloften hervatten’

Drie Club-spelers zullen bij beloften hervatten

17 november 2015 05:30 - Maandag trainde Mikel Agu voor het eerst sinds zijn overgang naar Club Brugge mee met de groep. De gehuurde middenvelder van FC Porto arriveerde met een breuk in de voet en revalideerde de voorbije maanden individueel. Een basisplaats zou er echter niet meteen inzitten voor de Nigeriaan.

Naast Agu konden ook Refaelov en Engels voluit gaan op training. Aangezien het drietal lange tijd aan de kant stond, verwacht HLN dat ze bij de beloften zullen hervatten, die het op woensdag 25 november tegen Lokeren opnemen (aftrap om 19.30u). De reserven van Club staan momenteel op een gedeelde achtste plaats met vijftien punten uit elf wedstrijden. Opvallend: Standard is leider met het maximum van de punten.

Tot slot is Dierckx terug van zijn passage bij de nationale beloften. Hij mocht vorige week donderdag 20 minuten invallen in het met 1-0-verloren duel tegen Tsjechië. Of hij gestraft wordt voor het partijtje minivoetbal daags voor de wedstrijd tegen Genk, is nog niet bekend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.