Duarte prikt datum voor terugkeer

Duarte prikt datum voor terugkeer

16 november 2015 08:17 - Net nu Club Brugge de ziekenboeg zag leeglopen, heeft Oscar Duarte zich tijdens een kwalificatiewedstrijd met Costa Rica geblesseerd. De verdediger stond tegen Haïti 90 minuten tussen de lijnen, maar klaagde achteraf over pijn aan zijn rechterbeen.

Een scan van de medische staf wees uit dat het om een scheur in de rechterkuit gaat. Daardoor zal Michel Preud’homme komende zaterdag sowieso niet op zijn centrale verdediger kunnen rekenen.

Ook de Europa League-wedstrijd van volgende week donderdag tegen Napoli en de verplaatsing naar KV Mechelen komen te vroeg voor de Costa Ricaan. Zo zal Duarte ten vroegste in december terug inzetbaar zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.