Duarte ziet Costa Rica de leiding nemen op weg naar het WK

Duarte ziet Costa Rica de leiding nemen op weg naar het WK

18 november 2015 09:54 - Oscar Duarte stond tegen Panama niet tussen de lijnen bij Costa Rica. De Brugse verdediger heeft immers een scheurtje in de rechterkuit opgelopen in het duel tegen Haïti. Het goede nieuws voor de centrale verdediger was dat hij zijn ploeg zag winnen.

Namens de Noord-Amerikaanse voetbalbond (CONCACAF) nemen 35 FIFA-leden deel aan het kwalificatietoernooi voor drie beschikbare plaatsen in de eindronde van het WK van 2018 in Rusland. De kwalificatiewedstrijden voor de Noord-Amerikaanse landen zijn dus nu al aan de gang. Zo ook voor Costa Rica.

Nadat Haïti afgelopen zaterdag met 1-0 opzijgezet werd, was het woensdagnacht de beurt aan Panama. De Costa Ricanen wonnen met 1-2 en tellen zo het maximum van de punten in de CONCACAF-kwalificatiegroep B.

Samenvatting Panama – Costa Rica

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.