Eerste beelden supportersprotest: “En Landuyt is een janet”

Eerste beelden supportersprotest En Landuyt is een janet

De Brugse supporters hebben voor aanvang van Club Brugge – Napoli hun woede geuit over de beslissing van burgemeester Landuyt om de match achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Bekijk de beelden.

“En Landuyt is een janet”, weerklonken de gezangen. Dat algemeen manager Vincent Mannaert zijn pols brak (zoals onderstaande journaliste suggereert), is intussen bevestigd.

UPDATE: inmiddels zijn er nog meer beelden opgedoken van de imposante Brugse inferno


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.