Eerste opstootjes Club – Napoli zijn een feit

Eerste opstootjes voor Club - Napoli zijn een feit

26 november 2015 20:44 - Club Brugge speelt zijn Europa League-duel van donderdagavond achter gesloten deuren tegen Napoli. Dit alles tot woede van heel wat Club-supporters, die de beslissing van burgemeester Landuyt overdreven vinden. 

“Door mensen de toegang te ontzeggen tot het stadion, creëer je net chaos”, klonk het bij de fans. Die uitspraak lijkt nu waarheid te worden. Dat net vandaag het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 gezakt is, strooit vanzelfsprekend nog een beetje meer zout in de Brugse supporterswonde.

Eén van onze redactieleden is ter plaatse en wist ons te vertellen dat er meer en meer supporters toestromen. Zij proberen nu om het stadion binnen te geraken. In totaal zou het om zo’n 200 supporters gaan. Er weerklinken ook anti-Islamitische gezangen. Intussen zijn ook de eerste beelden opgedoken.

Taferelen voor de aftrap van Club - Napoli

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.