El Kaddouri: “Club is niet benadeeld”

El Kaddouri Club is niet benadeeld

26 november 2015 08:43 - Omar El Kaddouri had de verplaatsing naar Brugge al een tijdje met stip aangeduid op zijn agenda. De aanvallende middenvelder van Napoli is namelijk geboren en getogen in Brussel.

“Normaal zouden familie en vrienden komen kijken”, vertelt een teleurgestelde El Kadddouri in HLN. “Jammer wat er gebeurt, want ik ken Brussel als een geweldige stad. Maar nu zijn er incidenten 200 meter van de woonplaats van mijn familie.”

“Voor onze ploeg was het ook niet gemakkelijk, omdat het voor ons onduidelijk was of de wedstrijd al dan niet zou doorgaan. Ik denk trouwens niet dat Club in het nadeel is zonder fans, ook wij hadden normaal gesproken felle supporters meegebracht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.