Engels: “Dat moet je aan de coach vragen”

Engels: "Dat moet je aan de coach vragen"

25 november 2015 22:25 - Bjorn Engels maakte woensdagavond zijn langverwachte wederoptreden tegen de beloften van Lokeren. De officiële website vroeg de centrale verdediger achteraf om een reactie. 

“Ik hou hier een goed gevoel aan over. Het doet deugd weer een wedstrijd te kunnen spelen, zeker als je er zo lang op moet wachten als ik”, aldus Engels, die zoals afgesproken 60 minuten speeltijd kreeg van trainer Sven Vermant.

“Fysiek voel ik me opperbest. Ik moet nu gewoon verder groeien naar mijn topniveau en daarvoor moet ik nog enkele stappen zetten. Vandaag ging het goed en heb ik een uur zonder pijn kunnen spelen. Wanneer ik terug speel? Dat moet je aan de coach vragen”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.