Extra maatregelen voor thuiswedstrijden van Club Brugge

Extra maatregelen voor thuiswedstrijden van Club Brugge

17 november 2015 05:43 - De gruwelijke aanslagen van afgelopen vrijdag in Parijs hebben heel wat teweeggebracht. Nadat eerder de oefeninterland tussen de Rode Duivels en Spanje afgelast werd wegens terreurdreiging, zijn er nu ook gevolgen voor blauw-zwart. 

Tijdens de komende thuiswedstrijden van Club Brugge zullen er extra voorzorgen genomen worden. “Iedereen die het stadion binnenkomt, wordt gefouilleerd. Zakken of rugzakken mogen sowieso niet mee naar binnen.”

“Er zullen ook extra agenten aanwezig zijn om alles in de gaten te houden. Dit zijn algemene maatregelen die elke eersteklasser neemt, zolang dreigingsniveau drie van kracht is”, klinkt het. Korpschef Dirk Van Nuffel geeft aan dat er ook nog enkele extra acties ondernomen zullen worden. “Maar ik kan niet uitweiden over welke die maatregelen zijn”, vertelt hij in HLN.

Landuyt: “Leven van Bruggelingen niet verpesten”

Burgemeester Renaat Landuyt zegt dat ook de stad Brugge de situatie aan het bekijken is. “We mogen in elk geval geen risico’s nemen, maar we mogen ook het leven van onze Bruggelingen en toeristen niet verpesten met te veel onrustwekkende maatregelen. We houden rekening met alle gegevens over mogelijke dreigingen waarover de politie beschikt. Dat geldt zowel voor onze evenementen als concertzalen in de stad.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.