Gedoz en Bruzzese zijn het met elkaar eens: “Hij was bepalend”

Gedoz en Bruzzese zijn het met elkaar eens Hij was bepalend

22 november 2015 04:10 - Felipe Gedoz en Sébastien Bruzzese gaven na de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem hun visie over het spelbeeld. Daarin was het opvallend dat beide heren veel lof hadden voor één Club-speler.

“De kwaliteiten van Vazquez moet je echt niet in twijfel trekken”, verzekert Gedoz op de officiële website. “Je weet dat hij het kan. Victor voelt het spel goed aan en heeft het in zich. Het is leuk voetballen met hem in de ploeg. We zijn nu een mooie reeks aan het neerzetten en proberen dit alvast door te trekken tot eind december.”

Ook Bruzzese, die intussen vijf opeenvolgende clean sheets achter zijn naam heeft staan, haalde de loftrompet boven voor de Spaanse draaischijf van blauw-zwart. “Vazquez speelde een belangrijke rol in onze overwinning tegen Zulte Waregem. Je ziet meteen dat de ploeg goed draait met hem in de basis. Na een goed vorig seizoen ligt er veel druk op zijn schouders om die prestatie te herhalen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.