Gekibbel om kapiteinsband: “Liever Vormer dan een nonchalante rechtsachter”

Gekibbel om kapiteinsband Liever Vormer dan een nonchalante rechtsachter

30 november 2015 04:02 - Zondagnamiddag verraste Michel Preud’homme vriend en vijand door Timmy Simons op de bank plaats te laten nemen. Het was immers pas de eerste keer in 13 maanden dat de Brugse kapitein niet aan de aftrap verscheen onder de Luikse trainer. 

Door het ontbreken van Simons moest er vanzelfsprekend een andere kapitein worden aangeduid. De keuze viel uiteindelijk enigszins verrassend op Thomas Meunier, maar heel wat Club-fans zijn het daar niet helemaal mee eens.

Zo vinden ze op Twitter dat Ruud Vormer de kapiteinsband moet dragen omwille van zijn uitstekende mentaliteit. In het Brugse vak Achter de Kazerne waren er dan weer heel wat fans die Jelle Vossen graag als captain aan het werk zouden zien.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.