Geweldig nieuws over Bjorn Engels

Bjorn Engels juicht

11 november 2015 00:08 - Bjorn Engels ligt al meer dan een jaar in de lappenmand, maar ziet zijn blessure in positieve zin evolueren. Dat zien ook Maeschalck en Club-dokter Dalewyn.

Twee weken geleden zetten specialisten uit het Milan Lab het licht op groen voor de Brugse verdediger. En vorige week dinsdag kreeg Engels eveneens goed nieuws van Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, een wonderdokter die onder meer teamarts is van wereldkampioen Duitsland.

En er zijn intussen nog meer positieve signalen. “Zo’n blessure komt normaal gesproken niet terug”, stelt Maeschalck gerust. Ook Club-dokter Dalewyn is formeel: “Alle specialisten zijn het erover eens dat het een heel zeldzaam geval is van botoedeem, maar dat Bjorns carrière niet bedreigd wordt. Het komt zeker goed”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Bjorn #Engels traint weer volop mee met de groep.

Een foto die is geplaatst door Club Brugge K.V. (@club_brugge_nieuws) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.