Goed nieuws voor Club-fans in Mechelen

Goed nieuws voor Club-fans in Mechelen

24 november 2015 20:27 - Zondagnamiddag gaat Club Brugge op bezoek bij KV Mechelen. Door het aanhoudende hoogste dreigingsniveau in Brussel, werd er gevreesd dat Club-supporters de wedstrijd niet zouden kunnen bijwonen omwille van een tekort aan federale agenten. Intussen komt KVM echter met goed nieuws!

“Dankzij de inspanningen van de stewards, de politie van Brugge, onze medewerkers én de Mechelse veiligheidsdiensten zullen we de wedstrijd kunnen organiseren”, klinkt het op de officiële website.

“De Club-supporters zullen naar het AFAS Stadion kunnen afzakken. Dankzij de inspanningen van de lokale politie en extra stewards en spotters van Brugge zullen zij begeleid kunnen worden”, aldus KVM-voorzitter Johan Timmermans.

“Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de extra veiligheidsmaatregelen voorzien kunnen worden voor onze supporters.” Ook zondagmiddag zullen er geen rugzakken en handtassen worden toegelaten. Er zijn geen lockers voorzien, dus wordt er aangeraden om alle tassen thuis te laten. Iedereen zal ook gefouilleerd worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.