Groep Club-fans zakt tóch af naar Jan Breydel

Groep Club-fans zakt tóch af naar Jan Breydel

26 november 2015 19:14 - Club Brugge werkt donderdagavond in een fanloos Jan Breydel zijn vijfde en dus voorlaatste Europa League-duel tegen Napoli af. Dat net vandaag het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 verlaagd werd, maakt het allemaal nog een beetje erger voor de Club-fans. 

Een deel van de blauw-zwarte aanhang is bijgevolg niet van plan om gehoor te geven aan de uitdrukkelijke vraag van Club om niét naar het stadion te komen. “Waarom zou de UEFA boetes en/of sancties geven voor een maatregel die opgelegd wordt door de overheid?”, klinkt het. “En nee, we blijven niet thuis vanavond”, verzekert een andere supporter.

Daarnaast is er op Twitter heel wat woede onder de Club-supporters over het feit dat twee Napoli-fans zonder enige problemen 21 foto’s konden maken in het ‘afgesloten’ Jan Breydelstadion.

Club-supporters zijn het niet eens met UEFA-dreigementen

Ook deze Club-fans maakten alsnog de verplaatsing naar Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.