HLN haalt uit naar Landuyt en Van Nuffel

HLN haalt uit naar Landuyt en Van Nuffel

27 november 2015 08:03 - Quasi iedereen is het erover eens dat Club Brugge – Napoli nooit achter gesloten deuren had mogen plaatsvinden. Zo ook bij HLN. De krant deelt in zijn opiniestuk enkele rake klappen uit aan het duo wat verantwoordelijk was voor deze onbegrijpelijke beslissing.

“En of Club Brugge door de bobo’s van Stad Brugge de voorbije dagen in zijn hemd werd gezet. Ver weg van alle voelbare dreiging, moest het zonder aantoonbare reden in een cruciaal Europees duel in een leeg stadion aan de slag. Cynisch genoeg daalde het dreigingsniveau enkele uren voor de wedstrijd in Brussel ook nog eens, al was terreurdreiging nooit de voornaamste aanzet tot zinsverbijstering bij burgemeester Renaat Landuyt.”

“In samenspraak met korpschef Dirk Van Nuffel wou hij ten allen tijde een confrontatie met Napoli-fans vermijden. Dit terwijl er donderdagavond nauwelijks Italianen in de binnenstad of rond het stadion te bespeuren waren. Dat Club-fans wél naar Jan Breydel zouden trekken om hun onvrede te uiten, stond dan weer in de sterren geschreven”, klinkt het in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.