Ibini: “Iedereen zegt dat ik niet mag wanhopen”

Bernie Ibini in actie

04 november 2015 04:14 - Bernie Ibini kwam afgelopen zomer over van het Australische Sydney FC. Een droomtransfer voor de 23-jarige aanvaller, maar op zomerstage in Garderen sloeg het noodlot toe. Na een onvrijwillig contact met De Bock brak de nieuwkomer zijn kuitbeen. 

“Het was echt een verschrikkelijke breuk”, getuigt Ibini in Australische pers. “Mijn bot was echt verbrijzeld. Na mijn blessure kon ik helemaal niets. Dat was frustrerend, want het liefst van al wilde ik trainen en voetballen. Ik wil heel graag laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik ga mijn kans grijpen als de tijd rijp is.”

“Intussen ben ik blij dat ik vooruitgang geboekt heb. Zo kan ik nu toch al een beetje lopen en de spieren in mijn linkerbeen stilaan terug opbouwen. Ik bekijk het van week tot week.”

“Iedereen vertelt me dat het een lang seizoen is en dat ik niet mag wanhopen. Als alles volgens plan verloopt, hoop ik in januari terug helemaal fit te zijn. Ik kan niet wachten om het team te helpen”, besluit Ibini.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.