Imposante beelden van Brugse inferno

Imposante beelden van Brugse inferno

27 november 2015 06:27 - Een 200-tal Club-supporters hebben donderdagavond geprotesteerd tegen de beslissing van burgemeester Landuyt om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Het resultaat: Brugge in vuur en vlam. 

Ironischer dan dit wordt het niet. Een maatregel die omwille van veiligheidsredenen genomen werd, ontaardde (nogal voorspelbaar) in een nóg minder veilige situatie. CEO Vincent Mannaert bekocht het, bij gebrek aan politie, met een gebroken pols.

Na de “Landuyt is een janet“-gezangen, zijn er nu ook beelden opgedoken waarbij Club Brugge op een positieve manier toegezongen wordt, zij het in een nogal vurige stemming. En dat mag u gerust als een understatement beschouwen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.